Administratorem Twoich danych osobowych jest Anna Cieciórska prowadząca działalność gospodarczą pod firmą ANIELSKIE CIASTKA ANNA CIECIÓRSKA przy ulicy Włocławskiej, nr 97, 87-100 Toruń, posiadająca numer NIP 8791337696, REGON 341401545. Możesz się z nami skontaktować wysyłając wiadomość elektroniczną na adres anna@cieciorska.pl.

W związku z tym, że odwiedzasz stronę internetową …………………………… przetwarzamy pewne informacje o Tobie, takie jak informacje o urządzeniu, z którego korzystasz lub o Twoim adresie IP.  Nie znamy innych Twoich danych osobowych, takich jak imię, nazwisko czy adres poczty elektronicznej, chyba że zechcesz nam je zostawić w znajdującym się na stronie formularzu zamówienia.

Przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu zapewnienia Ci możliwości prawidłowego wyświetlania znajdujących się na stronie treści, zapewnienia bezpieczeństwa i możliwości likwidacji ewentualnych usterek technicznych, kontroli ruchu na stronie, a także w celu realizacji złożonego przez Ciebie zamówienia.

Podstawą prawną do przetwarzania tych danych jest uzasadniony interes administratora danych lub Twoja zgoda wyrażona poprzez wypełnienie formularza zamówienia, zgodnie z treścią przepisu art. 6 ust. 1 lit a) oraz f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, RODO).

Twoje dane mogą zostać przekazane podmiotom trzecim, takim jak podmiot, który zajmuje się utrzymaniem i techniczną obsługą tej strony oraz podmiot kontrolujący liczbę odwiedzających  stronę.

Twoje dane będą przechowywane przez okres istnienia uzasadnionego interesu do ich przetwarzania, nie dłużej niż 12 miesięcy.

Masz prawo do żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przeniesienia danych. Posiadasz również prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych.

W przypadku gdy uznasz, że Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podmioty, które otrzymują Twoje dane osobowe w związku z wejściem na stronę, mogą wykorzystać je do wyświetlania Ci podobnych treści, dopasowanych do tego, czego szukałeś (profilowanie). Bazują one na dotychczasowych stronach internetowych, które odwiedzasz.

Zaufali nam

Kancelaria CW
Nasz Lekarz
Citomed
CEGPOL
UMK
Dominixus
Polsil
KPFP
Change
Makalu
BNI
Okazjonalny Info
Inside
Nasz Lekarz
Aristo
Euforia
Galileusz
Mio Piano
Partex
Zebrano
Marta Banaszek
Ravan
Polsil
Malinowski
Finanse@Tacho
Astax
Astax

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.

Korzystając z naszej strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies . Zaktualizowaliśmy naszą politykę przetwarzania danych osobowych (RODO). Więcej o samym RODO dowiesz się tutaj.